T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / ÇİVRİL - İsmail Özcan İlkokulu

Okul Müdürümüz Mehmet SARAÇ'ın 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın sevincini, mutluluğunu ve heyecanını yaşamaktayız. 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı eğitim çalışanlarına, bizlere ve milletimize hayırlı olsun. Öğrencilerimizin akademik, meslekî, sosyal ve kültürel açıdan daha iyi yetişmeleri ve öğretmenlerinden en yüksek derecede yararlanmalarını sağlamak en önemli önceliğimiz olacaktır. 

Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün "Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır." sözünde vurgulandığı üzere öğretmenlerimiz toplum ve millet hayatında çok kıymetli bir role sahiptir.  Bizler öğretmenlerimizle birlikte daima takım ruhuyla hareket ederek kendimizi geliştirmekteyiz. Yarınlarımızın teminatı, gözümüzün nuru öğrencilerimizin  hedeflerine ulaşmaları ve başarılarının daha üst noktalara taşımaları için farklı yollar bulmak için çalışıyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız bu eğitim-öğretim yılında meslektaşlarım, öğrencilerimiz ve velilerimizle birlik ve beraberlik içinde olmaktan büyük kıvanç duyduğumu belirtir, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı'nı kutluyor, okulumuz ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ederim.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 13.09.2023 - Güncelleme: 13.09.2023 16:19 - Görüntülenme: 223
  Beğen | 21  kişi beğendi