DENİZLİ / ÇİVRİL - İsmail Özcan İlkokulu

İsmail ÖZCAN

Hayırseverimiz İsmail ÖZCAN seni unutmayacağız ve unutturmayacağız...

ismail

Sayın

İsmail ÖZCAN

İlçemizin gurur kaynanağı, toplumumuzun saygı ile yadettiği ömrünü Türk Milli Eğitimine adamış büyük insan.

1925 Yılında Çivril ilçesine bağlı Ömerli köyünde doğmuştur.İlköğretimini Çivril merkez 30 Ağustos İlkokulunda tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı.İlçemizde çeşitli ticaret faaliyetlerinde bulunduktan sonra İstanbul´da BAYCAN CİKLET ve GIDA sanayi anonim şirketini kurupiş hayatını İstanbul´a taşıdı.Halen bir oğlu ve beş kızı ile birlikte bu şirketin ortağıdır.

Kültürlü kişiliği Vatan ve Millet sevgi ile Milli Eğitime olan düşkünlüğü nedeniyle İSMAİL ÖZCAN İLKOKULUNU yaptırıp Türk Milli Eğitiminin hizmetine sunulmuştur.

Kendilerine Cenabı Hakk´tan RAHMET diler her zaman takdir ve şükranla hatırlayacağımızı bilmesini isteriz.

Hayırseverimiz İsmail ÖZCAN´ın çocuklarının okulumuza ziyaretinden kareler.

ziyaretziyaret

Yayın: 22.02.2013 - Güncelleme: 21.10.2020 13:59 - Görüntülenme: 2027